Lakaran Kasih Laila Kamilia

ISBN:

Published:

339 pages


Description

Lakaran Kasih  by  Laila Kamilia

Lakaran Kasih by Laila Kamilia
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 339 pages | ISBN: | 10.79 Mb

Kulukis memori dengan jemari waktu berwarnakan butir-butir air mata rinduSinopsis Belakang Buku :Dzalia & Zuhairee, dua nama yang dijanjikan untuk bertemu dan jatuh cinta. Dua insan yang sekadar menyimpan rahsia hati, sedang diri menanggungMoreKulukis memori dengan jemari waktu berwarnakan butir-butir air mata rinduSinopsis Belakang Buku :Dzalia & Zuhairee, dua nama yang dijanjikan untuk bertemu dan jatuh cinta.

Dua insan yang sekadar menyimpan rahsia hati, sedang diri menanggung sakit tidak terperi. Betapa lemahnya manusia... semudah itu tewas dalam ujian hidup yang tidak seberapa.Siapa sangka... setiap pertemuan mereka sebenarnya dirancang. Ikatan dua keluarga tidak memungkinkan mereka berpisah.

Tapi... ingkarkan namanya jika janji yang terlafaz tidak terungkai? Apa perlunya dipateri ikatan jika tidak membawa sebarang erti? Ah, cukuplah derita yang menjerat diri. Biar dilunaskan ikrar yang menghambat memori.Dzalia... pilihanmu cuma satu.

Sedarlah, belum tentu tugu cinta yang kau impi menjadi realiti. Bebaskan dirimu dari belenggu cinta yang tidak pasti.Zuhairee... jangan kau pandang enteng cinta yang bersemi... kerana diammu akan memudaratkan hati. Kebisuanmu pasti memakan diri.Ah...

biarkan! tiada perlunya ucapan cinta, pengakuan kasih jika tidak mampu memiliki. Tiada perlunya lafaz sayang sedang diri makin dijauhi. Argh... jujurkah dirimu wahai hati?Manusia yang pernah jatuh tetapi tidak pernah belajar sesuatu dari kesilapannya, malah jatuh lagi di tempat yang sama adalah manusia yang paling malang.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Lakaran Kasih":


reise-clever.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us