Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2) Annukka Salama

ISBN:

Published:

Paperback

377 pages


Description

Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2)  by  Annukka Salama

Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2) by Annukka Salama
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 377 pages | ISBN: | 8.38 Mb

Unna ja Rufus. Match made in heaven.Faunoidijengin fiilikset ovat korkealla kuin Kalifornian taivas: avain Unnan mystiseen syntyperään näyttää löytyvän toiselta mantereelta ja koko viisikko pääsee mukaan matkalle. Johtolangat ohjaavat heitäMoreUnna ja Rufus. Match made in heaven.Faunoidijengin fiilikset ovat korkealla kuin Kalifornian taivas: avain Unnan mystiseen syntyperään näyttää löytyvän toiselta mantereelta ja koko viisikko pääsee mukaan matkalle.

Johtolangat ohjaavat heitä odottamattomaan suuntaan. Onko arvoituksella jotain tekemistä Rufuksen ja tämän suvun musertavan menneisyyden kanssa? Sähköä ilmaan tuovat myös uudet ystävät, salaperäiset aaltoja kesyttävät sisarukset Eden ja Nemo, joiden läsnäolo hermostuttaa laumaansa suojelevaa Rufusta. Kun tieto Unnan olemassaolosta leviää, Rufuksen huoli kasvaa. Maailman viimeisin lohikäärme ja planeetan ainoa faunoidinaaras ovat tulenarka yhdistelmä, joka kiinnostaa muitakin kuin metsästäjiä.

Parin rakkaustarina tuntuu olevan kirjoitettu tähtiin, mutta tekeekö se siitä ikuisen?Piraijakuiskaajan kyydissä tunteet ovat kuumia, vaahtopäät korkeita ja metsästäjien moraali kylmäävän matala.Annukka Salama (s. 1980) on tamperelainen nuortenkulttuurin moniosaaja, joka on työskennellyt mm. tuottajana ja mainossuunnittelijana. Hänen villin tyylikäs esikoisteoksensa Käärmeenlumooja lumosi lukijat, ihastutti kirjastoalan ammattilaisia ja keräsi kiitosta Helsingin Sanomien lukuvinkkilistauksessa.

Bloggarit palkitsivat romaanin Blogistanian Kuopus -palkinnolla vuoden parhaana nuortenkirjana vuonna 2012. Salaman faunoidinuorista kertova kirjasarja yhdistää yliluonnollisia aineksia, leiskuvaa intohimoa ja nuorisokulttuuria poikkeuksellisen vetävällä otteella. Sarjan kakkososa Piraijakuiskaaja jatkaa Unnan ja Rufuksen tunteita kuumentavaa tarinaa Kalifornian vaahtopäiden keskellä.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2)":


reise-clever.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us